Glitter Makeup Keuzelhulp Deel 1: Mixing Liquid

Schitterend glitterende makeup ziet er spectaculair uit, voor een avondje uit, een feesjte of gewoon zomaar omdat het mooi is. Alleen is het geen goed idee om de glitter aan te brengen met een huidlijm die dagen blijft zitten. Hiervoor hebben een andere oplossing, namelijk Chloïs Mixing Liquid. Dit is een heldere vloeistof op alcoholbasis die je mengt met de glitter om een vloeibare makeup te krijgen. (Dit kan overigens ook met elke andere cosmetische poeder, pigment of oogschaduw) Of je brengt Chloïs Mixing Liquid aan op de huid en dept er de glitter of glitterflakes in. Hiermee creer je schitterende makeup of eyedesins, maar ook super sexy glitterlippen die goed blijven zitten. Voor gebruik als glitterlippen adviseren we wel om eerst een bijpassende kleur matte lippenstift aan te brengen (geen gloss, of vette lippenstift). Als u glitterlippen dan door eten of drinken iets mochten beschadigen, dan zie je niet meteen een andere (natuurlijke) kleur lippen verschijnen.

Voor de glittermakeup heeft u dus minimaal nodig Chloïs Mixing Liquid en cosmetische glitter. U kunt voor het aanbrengen de kleine penseel uit de Chloïs Brushset small gebruiken of een van uw eigen makeup penselen zoals een eyeliner penseel of lipliner penseel.

Nadat u uw geklikt heeft op de bestellink van uw keuze en op "verder winkelen", klik u hier op: Glitter Makeup Keuzehulp Deel 2: Glitter om verder te gaan met de keuzehulp.

Sorteer op
  • Chloïs Mixing Liquid 10 ml with pipette
    Chloïs Mixing Liquid 10 ml with pipette

    Wilt u graag de Chloïs Glitter gebruiken voor makeup? Dat kan. Maar dan niet met lijm maar met Chloïs Mixing Liquid. Hiermee creeert u een vloeibare makeup van uw glitter of losse pigmenten.Neem een heel klein beetje Chloïs…

    € 3,83
© 2018 - 2024 Chloïs Cosmetics B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel