Glittertattoo Keuzehulp Deel 3: Penselen

Om de cosmetische glitter aan te brengen heeft u penselen nodig die de glitter statisch kunnen opnemen zodat u makkelijk en zonder morsen de glitter kunt aanbrengen op de huid. 

Hiervoor kunt u kiezen uit 2 formaten. De Chloïs Brushset Pro bevat 3 langere penselen, de Chloïs Brushset Small bevat 2 kortere penselen.

Maak u keuze uit onderstaande opties door op de bestellink te klikken. Heeft u reeds penselen die geschikt zijn dan kunt u doorgaan naar de volgende stap.

Nadat u de op de bestellink heeft geklikt en op "verder winkelen" klikt u op : Glittertattoo Keuzehulp Deel 4: Overige benodigdheden.

Wilt u terug naar de vorige stap in de keuzehulp klik HIER.

Sorteer op
 • Chloïs Glittertattoo Brushset Pro (3 brushes)
  Chloïs Glittertattoo Brushset Pro (3 brushes)

  Speciaal ontworpen kwastenset voor het zetten van Glittertattoo.3 stuks penselen: 1 detail kwast om de glitter op exact de juist plaats te krijgen, 1 normale kwast voor het aanbrengen van grotere oppervlakte glitter en 1 afglitter…

  € 13,49
 • Chloïs Glittertattoo Brushset small (2 brushes)
  Chloïs Glittertattoo Brushset small (2 brushes)

  Speciaal ontworpen kwasten voor het zetten van Glittertattoo.2 stuks penselen: 1 normale kwast voor het aanbrengen van grotere oppervlakte glitter en 1 afglitter kwast, met deze grote kwast dept u nog even de glitter goed in de…

  € 4,10
© 2018 - 2024 Chloïs Cosmetics B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel